Kontakt: +47 33 37 90 60 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åslyveien 21, 3170 SEM

Åpningstid: hverdager 08:00 - 15:30

 

 

 

Vi inviterer til dagskurs i hygiene og ik-mat på Furulund Kro 15. oktobrt 2020.

Kurset koster 2210,- inkl kursmateriell kaffe, te og lunsj, og innhold vil bl.a. være:

Mikrobiologi, hygiene, temperaturkrav, renhold, internkontroll,dokumentasjon, grunnforutsetninger/innføring i 
HACCP.

Ta kontakt for påmelding/informasjon

958 39 793 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

VestfoldLAB AS tilbyr prøvetaking, konsulentvirksomhet og analyser over et bredt fagspekter. Vi har et avansert kjemisk og mikrobiologisk laboratorium, samt konsulenter innen IK-Mat, sporing og HACCP for kvalitetsstyring i små og mellomstore bedrifter. Vi kan holde hygiene/ik-mat kurs bedrfiftsinternt. 

VestfoldLAB AS er akkreditert som TEST 077 etter NS-EN-ISO/IEC 17025 for kjemiske –og mikrobiologiske analyser i en rekke matrikser. Det betyr at de fleste analyseresultater fra oss er internasjonalt anerkjente.

 

Kompetanse, erfaring og effektivitet

VestfoldLAB har lang erfaring med analysearbeid. Laboratoriet startet opp for over 40 år siden under daværende Tønsberg offentlige Kjøttkontroll, siden Tønsberg Næringsmiddeltilsyn, og fungerte i mange år som referanselaboratorium for Fylkesmannens Miljøvernavdeling. Da Næringsmiddeltilsynet ble statliggjort i 2004, ble det dannet et laboratorieselskap, VestfoldLAB A/S, for å kunne videreføre denne tjenesten. Selskapet er nå norsk privateid.

 

Leveringssikkerhet og pålitelighet

VestfoldLAB AS er et selskap som driver utelukkende etter markedsøkonomiske prinsipper uten offentlige driftstilskudd. Dette har ført til en samfunnsøkonomisk og effektiv drift, samtidig som kravet til kundefokus og kvalitet har økt. VestfoldLAB AS har klart å etablere seg i markedet som en seriøs aktør, og har den tillit som er nødvendig blant eksisterende og nye kunder. Dette borger også for en langsiktig satsning på fortsatt drift.

 

For å kunne sikre stabil kapasitet i ferier og ved sykdom, er det alltid minst to ansatte som er godkjent for å kunne utføre alle akkrediterte analyser.

 

Dersom vi skulle få behov for å benytte underleverandør, vil VestfoldLAB A/S sine avtalebetingelser og priser selvfølgelig fortsatt være gjeldende. Det er ingen samordning av priser mellom VestfoldLAB A/S og eventuelle underleverandører av hensyn til konkurranselovgivningen.

 

Konfidensialitet

Alle ansatte ved VestfoldLAB har signert taushetsplikt vedrørende all informasjon om analyseoppdrag og analyserapporter.

Ingen i VestfoldLAB AS uttaler seg til media om prøver analysert ved VestfoldLAB AS uten oppdragsgivers samtykke, selv om prøvesvaret ikke direkte kan knyttes til oppdragsgiver.

VestfoldLAB har ingen ansatte som er aktive i miljøorganisasjoner eller annet som kunne sette vår integritet i miskreditt.

 

VestfoldLAB AS

Åslyveien 21

3170 SEM

33 37 90 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.